Saturday 25 November 2017

За едно необикновено място, заредено с космическа енергия

Обичате ли да пътувате? Аз да! Винаги съм искала да описвам местата, които посещавам, но все не намирах време за това. Разбрах, че тук в blogger.com много лесно може да се инсталира Блог, където мога да си "изливам душата" и да пиша за някои от моите преживявания. Защото има толкова чудесни места в България, които са забравени от всички и са очарователни, точно с това.
Ето и едно от тях: Грамада (град, намиращ се между Видин и Белоградчик) и чутурите.
Толкова невероятно място и такива причудливи камъни едва ли могат да се видят някъде другаде. Сред нищото, в голото поле на баира, пръснати навред толкова много камъни, по средата с дупки. Информацията за тях е, че са били сред едно от забележителностите на България, но вече са отпаднали от класацията, незнайно защо. Все още не е ясно как и откъде са се взели тези камъни.
Въпреки, че пътят до тях не е указан, успяхме да ги открием с питане в град Грамада, който си е като едно обикновено селце, с къдрави кокошки, преминаващи пред колата, кончета по пътя и пивница в центъра на града. Пътят до там не е особено добър, така че трябва да се внимава много. Ако можете да намерите малко време, посетете мястото, усетете необикновената му енергия и ще видите как ще  се презаредите наново с нови усещания, нови мисли за миналото, сегашното, за космоса и за вечността.
Толкова засега, чао от мен и до скоро...

No comments:

Post a Comment